Strategiplaner for ny vækst

Ledergrupper spørger os, hvor de kan finde nye indtægter, hvordan de overkommer interne barrierer, eller hvad der vil være et realistisk budget.

Vi har en standard proces, samt en række værktøjer for at afklare disse spørgsmål, og samtidigt sikre forankring af en realistisk vækstplan og -budget.

Digital Lab

Ledergrupper spørger os, hvordan de kan udvikle nye digitale services, undgå overinvesteringer eller fejlinvesteringer, overkomme interne ventetider på ny IT, eller reducere tiden det kræver at teste nye digitale forretningsmodeller.

Vi har et digitalt laboratorium, hvor vi kan udvikle (no-code) nye digitale services i hurtige sprints. Dette kombineres ofte med vores salgstest metoder og Sales Tools for at accelerere udvikling af digitale forretningsmuligheder.

Sales Tools og sales accelerering

Ledergrupper spørger os, hvordan de kan accelerere salget eller reducere prispres.

Vi har et sæt værktøjer til at udvikle effektive salgsværktøjer og accelerere salgsprocesser, samtidigt med at vi sikrer forankring i salgsorganisationen.

Lær mere om

Silicon Valley metoder 

& Venture Best-Practice

Prototyping og salgstest før større investeringer

Ledergrupper spørger os, om kunderne vil købe de nye løsninger, eller hvornår de skal investere i de nye muligheder.

Vi har et sæt værktøjer til tidligt at prototype og salgsteste nye ideer og baseret på dette en struktureret metode til at designe en samlet investeringsplan.

growth-with-corvenas

Kontakt os for at aftale
et inspirationsmøde

Explore & konceptprototyper

Ledergrupper spørger os, hvordan de kan forstå, hvad kunder har brug for i fremtiden, hvor nye muligheder ligger, hvad der gør kunder utilfredse i dag, hvordan data kan skabe bedre indsigt, hvad der er de reelle årsager til interne barrierer, og hvordan fremtidige løsninger kan se ud.

Vi har kombineret Design Thinking med venture best-practices til at skabe en samlet proces for afdækning af muligheder og barrierer samt prototype nye løsninger.

Virksomheder vi har samarbejdet med

Om Corvenas

Vi er et konsulentfirma med fokus på at accelerere innovation, udvikling og vækst i private og offentlige organisationer.

Over de sidste 10 år har vi kombineret og testet metoder og værktøjer på tværs af venture best practice, design thinking, growth hacking samt agile IT.

Vi har kontor i København, back-office funktioner i Indien, Call center i Berlin og teknologipartnere i Slicon Valley.

Kontakt

Corvenas ApS
Nyhavn 16
1051 Copenhagen K
Denmark

Mail: info@corvenas.com